Barcelona te el millor barri del món!

Com tots sabreu a aquestes alçades, no podem estar més orgullosos de la nostra ciutat; la seva arquitectura, el caràcter de la seva gent, la seva història i cultura… Cada petit detall ens inspira a l’hora de crear els nostres perfums i també ha estat una font de inspiració a l’hora de dissenyar la nostra flagship store. Doncs be, pel que sembla, no som els únics que estimem l’Eixample (el nostre barri!!), i es que, concretament la bonica Esquerra de l’Eixample ha estat escollit el millor barri del món per la prestigiosa revista, Time Out.

Eixample en Català significa “expansió” i aquest extens barri amb un patró de malla, es divideix en dos seccions; la luxosa i turística Dreta de l’Eixample, i la zona més relaxada i residencial, Esquerra de l’Eixample.

El ranking ‘The 40 coolest neighbourhoods in the world’ va llançar una enquesta que va respondre més de 38.000 veïns. Aquests van respondre preguntes sobre allò que els hi agradava de les seves ciutats i, en un següent pas, els editors de Time Out vàren fer la selecció final basant-se en un criteri bàsic: “llocs que representin l’ànima de la ciutat”.

L’Esquerra de l’Eixample és un barri ple de negocis locals i que es mou al ritmo de la seva gent. Un barri on els edificis tenen jardins interiors.

Un barri ple de llocs i racons que val la pena conèixer; és el pulmó creatiu de la “Fàbrica Lehmann”, l’hort urbà de “l’Espai Germanetes”, el famós Mercat del Ninot, el Parc de Joan Miró, la casa de Golferichs, l’edifici històric de la Universitat de Barcelona els seus bonics jardins, l’encantador carrer d’ Enric Granados… Entre molts d’altres edificis, carrers i iniciatives que no et pots perdre a la teva propera visita a Barcelona, i que es troba a tan sols 10 minuts caminant de la nostra botiga!

A més, durant el tancament per la pandèmia, els balcons dels pisos d’aquest barri varen ser el punt neuràlgic de la ciutat, i és que es va crear Hidrogel Sessions, en el que els residents es disfressaven i organitzaven festes massives (estant cadascú a casa seva). i Ada Parellada, del famós restaurant Semproniana, va cuinar pels professionals sanitaris. Boniques iniciatives que parlen del caràcter de la seva gent i del sentiment de comunitat, un factor que ha estat realment clau a l’hora de la presa de decisió final.

En el top list dels millors barris, també trobem; Downtown A Los Angeles, Sham Shui Po a Hong Kong, Bedford-Stuyvesant a New York, Yarraville a Melbourne, Wedding a Berlin o Marrickville, a Sydney.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.