Les sis millors cales de la Costa Brava

SALADO, un de les nostres últims aromes d’autor, és probablement el nostre major homenatge (amb el permís de Costarela) al nostre volgut Mediterrani; Interminables dies d’estiu en la costa, sentint el sol i l’aigua salada en la nostra pell.

Si realment vols entendre el que ens va inspirar a crear Salado, pren nota de les cales que no et pots perdre’t de la Costa Brava i no oblidis agafar els teus banyadors favorits per a gaudir d’un estiu perfecte en la costa mediterrània.

Però abans de començar, què és una cala? Una cala és una petita badia protegida, discreta, amagada i, sovint, difícilment accessible. Un lloc en la Terra per a relaxar-se, gaudir de la tranquil·litat i sentir-se en contacte amb la naturalesa.

Aiguablava, Begur: aquesta és una de les platges més impressionants de la Costa Brava, amb sorra daurada i un preciós ambient natural. Aquesta cala també alberga un dels nostres restaurants favorits, TOC al Mar, un “xiringuito” relaxat amb vista excepcionals i deliciosos plats acabats de fer.

La Cala del Senyor Ramón, Santa Cristina d’Aro: també coneguda com “La Cocollada”, és una cala salvatge amb penya-segats de fins a 800 metres i aigües cristal·lines.

Cala Cullaró, Cadaqués: L’efecte que el vent i la sorra han tingut en les seves roques al llarg dels anys és simplement espectacular. Molts experts diuen que Dalí es va inspirar en Cala Cullaró per a crear l’obra d’art “El Gran Masturbador” (The Great Masturbator). Només es pot accedir a aquesta cala a peu, però val la pena l’esforç.

Cala Montgó, L’Escala: Entre L’Escala i Torroella de Montgrí, la seva sorra blanca i fina i les seves tranquil·les aigües la fan perfecta per a un dia en família.

Per aquells que busquen aventura, lloga un caiac en Cala Montgó i rema fins a la cova “Cova de la Sal”, a l´Escala, una de les nostres activitats favorites per a estar en contacte amb la naturalesa.

Cala de Sa Futadera, Tossa de Mar: no és fàcil triar quina és la nostra cala favorita a Tossa de Mar, però probablement la naturalesa verge de Sa Futadera ho col·loca en la part superior de la llista. Un veritable oasi per als qui busquen la tranquil·litat.

Cala Bramant, Llança: Una piscina natural envoltada de parets de roca d’uns 10 metres d’altura. Definitivament una de les cales més romàntiques de la Costa Brava, per aquesta raó, Cala Bramant és coneguda popularment com “La Cala dels Enamorats”.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.