Carner Barcelona’s series (I):

Felipe Cano, Director Artístic i de continguts de “The Animals Observatory”

Com és un dia a la vida de Felipe Cano?

Els meus dies són idèntics. Sóc feliç amb una rutina estricta. M’aixeco de matinada, entre les 4 i les 5 del matí. I llegeixo i escric fins a les 8h. Després faig un breu passeig pel camp, pels voltants de casa, i me’n vaig al despatx a treballar amb el meu equip fins a les 14h. Després torno a casa, dino, i treballo al meu estudi fins a les 18h. Fem una mica de vida familiar fins a l’hora de sopar, a les 20h. Després veiem un capítol d’alguna sèrie -aquests dies, la meravellosa Doctor en Alaska-. A les 21.30h ja estic dormint. No canviaria aquesta rutina per res del món.

Com olora la felicitat per a Felipe Cano?

Hi ha tres olors que em fan sentir a casa: l’olor de la fusta a la xemeneia, quan arriba la tardor. Els perfums que més m’agraden deriven de la fusta i això em connecta amb l’ADN dels perfums de Carner Barcelona. També l’olor de les tomaqueres, que és profundíssim a la meva memòria. I finalment, la barreja tan especial d’olors que es dóna a l’estiu a prop de casa meva, a la Costa Brava: els pins, el mar i la calor. Les olors, les fragàncies per a mi són com la música: un art suprem i universal i que tots entenem de manera immediata sense necessitat de racionalitzar-ho: ens agraden o no. I aquestes preferències defineixen la personalitat de cadascú.

 

 

Com va néixer The Animals Observatory i quin és el teu paper a la marca?

The Animals Observatory va néixer de la voluntat de crear una marca de moda infantil bella, veritable, elegant, amb una mica de bogeria juganera, i que formés part de la quotidianitat de les famílies. La meva dona, Laia Aguilar, és la Directora Creativa i jo el Director Artístic i de continguts. Penso i dirigeixo totes les campanyes. És un privilegi treballar amb la meva dona, a qui vaig conèixer amb 16 anys. Tota una vida!

Què és per a tu ser pare?

Tinc dos fills, Pablo i Adriana, tots dos adolescents. Ser pare significa el descobriment de l’amor animal, del pes de la responsabilitat i alhora de l’orgull cap als petits èxits compartits. També vol dir la possibilitat de recordar sota una nova mirada el fill que jo mateix vaig ser per als meus pares. I no menys important, créixer amb la meva dona com a parella. M’agrada molt la sensació d’equip que tenim, empentant la nostra família endavant. De vegades és dur, però sempre compensa.

Parla’ns una mica de Felipe Cano com a poeta

La poesia per mi és la possibilitat d’entendre les coses importants de la vida amb les paraules adequades. És la meva intimitat, quan la llegeixo i quan l’escric. Li dedico moltes hores. Escriure i llegir poesia et permet preguntar-te sobre la nostra capacitat d’estimar o de resistir una pèrdua, sobre la memòria i els anhels futurs… M’agrada la poesia que emociona, no la poesia intel·lectual. La poesia que s’entén. Quan un poema és veritable i genuí, és universal.

Descobreix “Paraules per a Pau” by Felipe Cano de la mà de Carner Barcelona aquí

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.