El regal perfecte per aquest Nadal

El Nadal està molt a la vora i res ens fa sentir millor que triar el regal perfecte per als nostres sers estimats. A Carner Barcelona, hem seleccionat algunes de les nostres peces favorites d’acord amb el gust de tres perfils diferents que esperem li inspirin en les seves compres aquest any o … per a completar la seva Carta al Pare Noel!:

Els millors regals per a un amant dels esports:

 • Les manuelles de marbre d’ Addition Studio: el més elegant de tots els accessoris de gimnàs. Tallada en pedra natural de Carrara, cada peça serà diferent a les altres.
 • Estora personalitzada Goop: té una corretja elàstica que la fa fàcil de transportar. I… Es pot personalitzar! Amb un monograma o mantra, de la seva elecció, en la corretja, per la qual cosa és un regal perfecte per a un company yogi.
 • Esquís Evil Thoughts  de Jean Michel Basquiat: la millor combinació de suavitat, estabilitat i capacitat de resposta, feta amb els millors materials. Els esquís més elegants per a lliscar-se en les pistes aquest hivern!
  ultimate blend of smoothness, stability and responsiveness, made with the finest materials. The most stylish skis to rock on the slopes this winter!
 • Corda intel·ligent de Tangram Purela corda intel·ligent amb sensor Bluetooth és la forma més ràpida de posar en marxa l’escalfament al següent nivell. Encengui-ho, comenci a saltar i realitzi un seguiment dels seus objectius cardiovasculars (salts, calories, temps), perquè sí, hi ha una aplicació per a això. I a més: Es pot sincronitzar amb Apple Watch i competir amb amics.
 • Altaveu Brionvega amb estoig de cuir: Caminar amb bicicleta per la ciutat? Passejant pel passeig marítim? Patinant pel carril bici? L’accessori perfecte per a portar el ritme sempre damunt. Com una bandolera  i altaveu en un, aquest disseny expert en tecnologia té capacitats de mans lliures i Bluetooth, a més de que es carrega sobre la marxa.
 • Apple Watch 4 Series: aquest accessori li permet gravar els seus entrenaments i compartir-los amb uns altres. A més, fins i tot pots desafiar a un amic i competir amb ell / ella.
 • Latin Lover Perfume de Carner Barcelona: després d’una sessió d’entrenament, et sents bé, et veus encara millor i el nostre perfum més seductor et donarà el toc final per a cridar l’atenció allà on vagis.

Els millors regals per a un amant del gurmet:

 • Cocotte arrodonit de 22 cm de Le Creuset: És un imprescindible per a crear els millors plats amb estil! Ginraw:  Bojos per la perfecció, la resposta completa a les necessitats de cada gurmet. Un sabor gastronòmic que perdura suaument en els paladars més exigents. Ofereix una excel·lent intensitat aromàtica. Concebut per a explorar tots els seus matisos quan es beu sol o amb gel, en un G&T, augmentant la seva frescor, o com a base dels còctels més creatius.
 • Difusor d’oli de Uncommongoods: essencial per als comensals conscients de les quantitats i els gurmets obsessionats amb el sabor, aquesta ampolla de cristall infon essències del teu propi hort en els seus olis d’oliva favorits.
 • Coravin Model Two Elite: la manera perfecta perquè els amants del vi amb estil i experiència gaudeixin d’una copa de vi perfecta sense haver de tirar el suro. Aquesta és la fusió definitiva de luxe i tecnologia i farà que es combini perfectament amb qualsevol cuina.
 • Espremedora Salif Squeezer de Starck Juicy : una veritable icona en disseny i una de les creacions més famoses de Philippe Starck. Sabies que aquesta espremedora funcional va ser dissenyat per Stark en un tovalló en una pizzeria durant les seves vacances a Itàlia?
 • Barbacoa portàtil de taula de BergHOFF: Glamping, barbacoes de platja i molt més. Amb aquesta foguera portàtil estarà a l’última pràcticament en qualsevol lloc al qual vagi. Ve amb una corretja per a poder transportar i disminuir la seva càrrega de la cuina a l’automòbil, i a la taula de pícnic. Col·loqui la tapa sota la part inferior (actua com un suport), llenci carbó en el mitjà i barregi la carn o les verdures que el mestre de la graella suggereixi.
 • Ganivet artesanal Poglia: com un objecte d’art i un ganivet en un. No hi ha dos ganivets iguals. Només miri els gravats del vell món, o variacions naturals, al llarg de la fulla.
 • Col·lecció Oriental de Carner Barcelona:tres perfums profunds i intensos plens d’espècies com la canyella, el pimento d’Indonèsia, el pebre blanc indi, la vainilla de Madagascar o l’extracte de mandarina, entre altres, que el guiaran a través de la nostra història.

Els millors regals per a un amant de l’art i el disseny:

 • Motxilla Warriors de LUPO BARCELONA Motxilla pintada a mà amb compartiment central. Els relleus de cuir estan inspirats en les xemeneies de la Pedrera.
 • Xocolata Goodiart: Xocolata inspirada a la Casa Milà, popularment coneguda com “La Pedrera”, un dels edificis més famosos de Gaudí.
 • Ceràmica Cara Janelle: fetes de porcellana i gres, els bols, plats, culleres i altres errates culinàries de cara són delicades i curioses, biomorfics i  solts, i amb esmalts de colors que sorprenen els nostres ulls. El seu treball és imperfecte i amb elegància, marcat per petites sorpreses superficials en l’argila i colors inusuals en les peces acabades.
 • “Shade rug” de NANIMARQUINA: La col·lecció Shade està inspirada en moments màgics de la naturalesa on els colors es fundin i parlen per si mateixos. Una catifa artesanal de teixit pla que genera una increïble i arrodonida difusió de color. La superfície allibera una sensació de tranquil·litat i benestar que s’equilibra amb la vibració penetrant dels colors.
 • Pidestall Flower Pot by Woud: Lower Pot és una sèrie de tests per a ús en interiors i exteriors. El Pidestalls permet crear un oasi verd a la sala d’estar o un jardí urbà al balcó. Els tests es poden utilitzar per a plantes, flors de colors o herbes casolanes.
 • El Born de Carner Barcelona: una aroma que rendeix homenatge a un barri que ha estat llar i font d’inspiració per a punts artistes al llarg dels anys. Art, història, creativitat, vitalitat … Tot això transmet un dels nostres perfums més icònics.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.