Com és el procés de creació dels nostres perfums?

A Carner Barcelona oferim alta perfumeria, ens impliquem en cada detall, invertint un esforç especial en la faceta creativa de cadascun dels nostres perfums.

Totes les nostres propostes olfactives compten amb una inspiració real, autèntica i genuïna que volem transmetre a la resta del món a través dels ingredients i els acords.

El procés creatiu comença amb un concepte inspirat en la nostra cultura, art, disseny, estil de vida…que els germans Carner volen transformar en perfum. Cada història o inspiració darrere de cadascun dels perfums forma part del seu dia a dia, de les seves inquietuds, dels seus interessos.

Un cop decidit el concepte, la Sara i el Joaquim defineixen aquelles notes olfactives que seran clau per transmetre la seva inspiració. Un cop escollits aquells acords o ingredients que millor representin la seva idea, treballen mà a mà amb un expert perfumista, que crearà l’olor que volen representar. El procés creatiu pot durar mesos fins a trobar la formulació que transmeti millor la seva idea.

Carner Barcelona

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.