Coneix una mica més a en Joaquim Carner, cofundador de Carner Barcelona

Com és el dia a dia de Joaquim Carner?

Els meus dies comencen esmorzant a casa mentre llegeixo o escolto les notícies del dia. Si no tinc cap visita a proveïdors, m’adreço directament a l’oficina. Si el temps ho permet, m’agrada tornar a casa per dinar. A les tardes, podeu trobar-me de nou al despatx. A més de treballar, intento jugar a tenis o pàdel amb amics un parell de cops a la setmana. Normalment acabo els meus dies sopant a casa i gaudint d’una estona al sofà abans d’anar a dormir.

 

Com a cofundador de Carner Barcelona quina part de la teva feina gaudeixes més?

Gaudeixo de totes les facetes de la meva feina, tot i que destacaria el procés de creació dels nostres perfums i les visites a fires internacionals, on coincidim amb tots els nostres clients.

 

Després de més de 12 anys des del llançament de la marca, quin moment rellevant destacaries?

L’obertura de la nostra flagship store al centre de Barcelona ha estat, sense dubte, una fita important per a nosaltres. El fet de decidir apostar per la nostra imatge a xarxes socials i pel canal de vendes online també ha estat molt positiu per a la nostra marca.

 

Si haguessis de triar només 3 perfums de Carner Barcelona, quins serien i per què?

Per començar, triaria CUIRS per la història darrere del perfum i per la seva fantàstica olor. De DRAKON m’agrada molt la part “animal” i com queda fixat a la pell. Per acabar, un altre dels meus preferits és BLACK CALAMUS, per la seva profunditat.

 

Quina olor et recorda la teva infància?

Sense dubtar-ho, CUIRS, ja que em recorda al negoci familiar on vam créixer. SALADO, per l’aroma a mar, el mateix que olorava any rere any durant les nostres vacances familiars al Mediterrani.

 

El teu lloc favorit i l’olor que t’hi porta.

Més que un lloc, diria un moment preferit, que per mi és l’estiu. Tot el que fa olor d’aquesta estació em desperta una sensació d’allò més agradable. Qualsevol perfum de THE SUMMER JOURNEY COLLECTION aconsegueix transportar-me a aquest moment de l’any.

 

Quin perfum regalaries a la teva parella?

Per descomptat, triaria TARDES, perfum a través del qual ens vam conèixer. En general, qualsevol que fes olor de net i pur.

 

Un producte que t’agradaria desenvolupar amb el nom de Carner Barcelona.

Allà on estic m’agrada tenir a mà els nostres perfums. A la moto, al cotxe, al gimnàs… Així que apostaria per un gadget per al cotxe amb el segell de Carner Barcelona.

 

Com imagines Carner Barcelona en els propers 10 anys?

Espero que seguim essent una bona empresa on treballar i amb la què els clients segueixin gaudint. Desitjo que tot l’equip de Carner Barcelona, encapçalat per Sara i Ingrid, continuï gaudint de bona salut. Si és així, no hi ha dubte que la nostra marca seguirà creixent i aconseguint fites importants per a tothom.

 

 

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.