CONEIXES L’ORIGINAL COLLECTION?

T’expliquem, és la primera col·lecció i més personal, formada per set perfums distintius amb una traça comuna: la fusta, la nostra signatura d’elegància natural que trobem en la nostra vida quotidiana i en els voltants de Barcelona.


Quan mires al teu voltant, els elements de fusta que van inspirar la nostra Original Collection són a tot arreu… a l’aroma dels ametllers banyant-se al sol de la fi del dia, les bigues de fusta exposades dels estables del segle XII al Born o als barrils de fusta que es van utilitzar per adobar el cuir a les antigues fàbriques de cuir de Barcelona.
La sensació de calidesa i el sentit de força que evoca la fusta serveix d’inspiració per aquesta diversa col·lecció dels nostres set perfums únics, cadascun amb la seva pròpia història i cadascun unit a l’essència de Barcelona. L’olor tan particular dels perfums amaderados s’extreu de la fusta dels arbres, com el guayacán, el cedre, el bedoll, el pi o sàndal.

Tardes i D600 van ser els dos primers perfums que van formar part d’aquesta exclusiva col·lecció, posteriorment es van anar afegint cada any Cuirs, Rima XI, El Born, Palo Santo i Costarela.

Encara no els has provat? T’oferim el pack de mostres de l’Original Collection per veure amb quin et quedes…

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.