Feliç dia de la Mare: els millors regals per a ella!

Un dels dies més emocionals de l’any està a punt d’arribar; el dia que homenatgem a les nostres mares! És possible que aquest any no el puguis celebrar al seu costat però que això no t’impedeixi dir-li quant l’estimes enviant-li un regal sense sortir de casa. Aquí està la nostre selecció:

Un Collage Dear Mother de Pilar Ferrer: Aquesta arquitecta espanyola dedica el seu temps lliure a crear edicions limitades dels seus preciosos collages. En aquesta ocasió, fa un homenatge a totes les mares en una obra. Pots escollir entre tres mides i marcs diferents.

 

Tovalloles personalitzades de Zara Home: Ara pots gravar el seu nom o inicials a les seves tovalloles preferides de ZARA Home a través del seu web i fer-se-les arribar sense sortir de casa!

The Polaroid Diaries by Linda McCartney (TASCHEN): Aquest llibre reuneix les millors instantànies de la seva àmplia col·lecció de polaroids. Preses des de principis dels setanta fins a finals dels noranta, els retrats, bodegons, paisatges i composicions interiors confirmen el seu domini dels patrons i colors o simplement el se ús elegant del llum. Aquestes instantànies personals ens ofereixen una visió íntima de McCarntey com a artista experimental.

Imatge cortesia de WE HEART 

Un perfum CARNER Barcelona: Sorprèn-la amb la seva essència favorita! Els nostres perfums d’autor estan disponibles a la nostre eshop y estan llestos per entregar-se’ls en el seu dia. No saps per quina essència decantar-te? Et recomanem que facis una ullada al nostre Miniature Set, exclusiu online, que et permet seleccionar 3 perfums (cada botella conté 15ml).

Cómpra-li flors!: Les flors sempre son una aposta segura. Actualment moltes floristeries han adaptat la seva web per a poder fer entregues dels seus preciosos rams a nivell local.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.