Presentem la Fresh Collection

La família de Carner Barcelona creix i, com no podia ser d’una altra manera, el Mediterrani ha estat la principal font d’inspiració dels nostres perfumistes. Bo-Bo, Salat i Fig Man, tres aromes únics que capturen les tres facetes principals que defineixen el nostre estil de vida mediterrani; El nostre mar, la nostra cultura i el nostre geni, Salvador Dalí.

L’alba trenca sobre les aigües del Mediterrani i es recrea en l’espectacle de les ones ondulants, la suau brisa ens porta l’aroma salat del mar. A mesura que el sol s’aixeca sobre el cel, els carrers de Cadaqués cobren vida, els pescadors abandonen el port i els nens corren a jugar a la platja.

 

Un passeig per la riba del mar, sentint la sorra entre els dits dels teus peus i el sol acariciant la teva pell, mentre perceps el so de les ones, trencant suaument contra les roques. Des de la riba, es percep com els vaixells de vela atracats en el mar ballen al ritme de les ones. Tots els teus sentits desperten en aquest poble costaner.

Arriba el migdia i l’aroma captivador de la paella recentment feta convida a tota la família a reunir-se al voltant de la taula parada a l’aire lliure, a l’ombra de les figueres. Riures compartits, la millor companyia, una copa de vi i bon menjar en la taula, hi ha una mica millor?

Això és el que som; Aquests moments al costat del mar Mediterrani, envoltats d’amics i familiars, completen i omplen les nostres ànimes i, al final del dia, inspiren els nostres perfums, inspirats en les creacions del nostre artista més famós, Salvador Dalí.