Novetats gastronòmiques per donar la benvinguda a aquest 2019

Com va aquest 2019 fins ara? Va començar un nou any i, des de Carner Barcelona, no podem sentir-nos més entusiasmats! Estem treballant en nous i sorprenents aromes que esperem que estimis tant com nosaltres. Mentrestant, volem compartir amb vosaltres algunes de les novetats culinàries de Barcelona i que definitivament no ens les perdrem. Com sabeu, la nostra ciutat és el nostre lloc preferit per a gaudir i, per descomptat, la nostra principal font d’inspiració, per la qual cosa estem en constant cerca de les novetats.

Menjarem enZero Patatero

Podem trobar una de les últimes obertures gastronòmiques en el barri del Born. Un restaurant de Slow food que treballa productes de Km 0 de forma única, senzilla i accessible, i completa l’oferta amb vins naturals i orgànics, el maridatge perfecte!

La seva filosofia “basada en productes locals” es centra en les verdures de temporada extrema, sense deixar de costat les carns orgàniques i el peix sostenible.

Realment no podem esperar a provar les seves paelles!

 

 

Viatjarem sense sortir de Barcelona a… Sun Taka

Aquest és el projecte més personal de Mitsu Taka Kawata. Aquest xef format a Osaka, la seva ciutat natal, va aconseguir treballar en la cuina de Ca Fabes i Ferrero, abans de començar a treballar, fa 4 anys, com el sushiman del Cercle d’Artistes a Barcelona.

Mitsu està obsessionat amb la perfecció en tots els sentits; La seva tècnica és difícil de superar i la qualitat del producte utilitzat en qualsevol dels seus plats és sempre excel·lent.

Amb l’obertura de la seva pròpia taverna japonesa a Bruc amb Diagonal, finalment està complint un somni: expressar-se amb la seva millor cuina.

Manel Lapuerta l’ajuda amb els plats calents, un altre excel·lent cuiner que va treballar amb Albert Ventura en Coure i Toni Romero del Suculent.

 

 

Anirem a prendre un còctel a… The Alchemix

El xef Sergi Palacín i el mixòólogo Ignacio Ussía han reunit els seus talents per a obrir aquest bar de còctels gastronòmics que funciona d’acord amb els principis de l’alquimista. Dos joves talents de Barcelona es van convertir en veritables alquimistes, en la seva cerca de la fórmula per a la vida eterna.

Els dos ‘alchemixts’, es van conèixer treballant en el millor restaurant d’Àsia (Gaggan, Bangkok, actualment considerat el número 5 en el món).

El Alchemix combina els millors sabors i aromes de dos mons, l’asiàtic i el mediterrani. El resultat? Un festival per al comensal en cada xarrup, i mossegar!

Imatge de BCNFoodieGuide

 

Ens preguntarem perEl Mercat de Sant Antoni 

En 2009 va tancar les seves portes per a una renovació completa, i finalment, uns mesos abans d’acomiadar-nos de 2018, celebrem la reobertura d’aquest increïble mercat.

L’edifici ja és increïblement preciós des de l’exterior. Una gran estructura realitzada en ferro amb quatre braços que s’uneixen en una cúpula octagonal d’estil modernista.

Sant Antoni no és sol un mercat, sinó un tres en un! Aquí trobarà la millor gastronomia, moda i decoració vintage i … És un mercat dels diumenges (l’únic a la ciutat).

Una de les nostres coses preferides per a fer quan estem en aquesta zona  és entrar al mercat per a caminar, omplir els nostres pulmons amb la gran varietat d’aromes i asseure’s a l’atzar en qualsevol dels seus petits bars i delitar els nostres paladars amb alguns dels plats, elaborats amb els productes més frescos.