IDEES DE REGALS DE NADAL

Sorprèn aquest Nadal!

El Nadal ja gairebé és aquí i us volem donar algunes idees perquè pugueu sorprendre els vostres familiars i amics amb les nostres fragàncies.

 

MINIATURE SET

Si no tens clar els gustos de la persona a qui vols regalar, el Miniature Set és el regal perfecte. Selecciona tres perfums miniatures de 15ml i segur que encertes! A més, donaràs l’opció de fusionar-los entre ells i fer el seu perfum encara més personal!

 

ELS DIFUSORS PER A LA CASA

El nostre últim llançament de la Col·lecció Home, els difusors per a la casa són molt decoratius i perfumen els espais mantenint una aroma fresca i agradable al llarg de tot el dia. El regal perfecte per omplir la casa de l´esperit mediterrani.

 

SET BO-BO PERFUM I LOCIÓ DEL COS

Per als amants de Bo-Bo, regala el set del perfum amb la seva loció de cos perquè gaudeixin d’una experiència olfactiva completa. La loció, amb notes de taronja i mandarina, conté àloe vera, àcid hialurònic, col·lagen i vitamina E per garantir un efecte hidratant i reconfortant alhora que protegeix la pell dels agents externs i manté la seva elasticitat.

 

PERSONALITZA EL TEU PERFUM

Si no només vols sorprendre sinó també impactar, personalitza l’etiqueta de qualsevol dels nostres perfums de 100ml a la nostra web amb el text que vulguis! No hi ha dubte que encertaràs!

L’equip de Carner Barcelona us desitgem unes bones festes!

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.