Les Marques “Made-in-Barcelona” per enamorar-se

Sempre hem considerat la nostra ciutat com a distintiu; tots els racons de Barcelona i el seu esperit mediterrani ens inspiren en el procés creatiu dels nostres perfums d’autor.

El disseny fet a Barcelona és reconegut pel seu estil característic i singular. Voleu descobrir algunes de les nostres marques de moda catalanes preferides? Aquí en teniu una bona selecció!

ALOHAS SANDALS: Una marca que estima tant l’estiu com nosaltres! La marca de moda és especialment coneguda per les seves boniques espardenyes tradicionals (amb un toc especial). Temporada rere temporada, Alohas es reinventa seguint les últimes tendències. El resultat? Peces amb un toc femení i potent per afegir al teu look diari.

Les col·leccions estan dissenyades al 100% a Barcelona i realitzades artesanalment a Espanya.

Alohas col·labora estretament amb alguns dels influencers de més renom, com @belenhostalet, @martalozanop o @teresaandresgonzalvo per crear continguts sorprenents a l’hora de viure moments impressionants.

GMILLET STRAPS: La seva passió per la fotografia i pels viatges va inspirar a Georgina Millet a crear aquestes corretges úniques per càmeres. Definitivament fan que les càmeres (o bosses de mà!) Siguin més boniques i es puguin personalitzar amb les vostres inicials.

Georgina viatja arreu del món en busca constant de nous teixits i pells per continuar sorprenent amb les seves creacions.

Font: SLOWKIND

BOTÓN DE NÁCAR: Dos creatius, Irene Gutiérrez i Iván Blázquez, que creuen en una producció sostenible i KM0.

Joies inspirades en l’admiració i el respecte que la parella sent per la natura, el seu objectiu és transmetre la seva delicada bellesa. Totes les seves creacions estan dissenyades i produïdes al seu estudi situat a Gràcia (Barcelona). Edicions limitades amb or i plata, completament lliures de níquel i plom per protegir el nostre cos i medi ambient.

CAMILA: Una marca de roba de bany femenina nascuda el 2013 a Barcelona. Sèries curtes i edicions limitades realitzades amb materials d’alta qualitat. La creadora de la marca és Camila Carles-Tolrá Galofré, va cursar els estudis de Belles Arts, els quals contribueixen a la creativitat i la singularitat de cada peça que prové del seu estudi, situat a Sarria (Barcelona).

Peces artesanals atemporals on la combinació i l’harmonia orgànica de colors i teixits són les característiques essencials del que Camila pretén expressar.