MANIFEST

Estimats proveïdors, col·laboradors i clients,

S’acaba un any ple de grans moments (i aromes). M’agradaria fer balanç del que han estat 12 mesos de molta feina i èxits al vostre costat.

Aquest any (Per fi!) hem pogut gaudir de la nostra flagship store i rebre amics de la marca per celebrar junts dates d’allò més especials i mostrar de primera mà les nostres propostes olfactives. Som una marca de perfumeria nínxol que desenvolupem els nostres productes amb molta cura, a partir de conceptes que ens inspiren a desenvolupar aromes que aconsegueixin conquerir olfactes arreu del món. Compartir això amb tots vosaltres ha estat molt gratificant. Les portes de la nostra botiga estan obertes per rebreu-vos a tots.

Aquest any, a més, hem llançat THE SUMMER JOURNEY COLLECTION, una col·lecció inspirada en els diferents moments que formen part del nostre estiu mediterrani. Varem celebrar la seva arribada compartint amb molts amics i col·laboradors les nostres noves propostes.

En els darrers mesos hem volgut seguir apropant-nos més a vosaltres, mostrant el nostre dia a dia, el nostre propòsit com a marca i equip. Així com hem seguit apostant per la sostenibilitat, substituint part del nostre packaging per un de més respectuós amb el medi ambient i oferint la possibilitat de reciclar els nostres taps o omplir alguns dels nostres productes a la nostra botiga.

També hem tingut temps de viatjar arreu del món, representant Carner Barcelona i coneixent molts dels nostres col·laboradors a l’estranger. Els nostres perfums segueixen viatjant i arribant cada cop més lluny.

Seguim treballant en el desenvolupament de nous productes i accions amb què seguir sorprenent-vos. Molt aviat desvetllarem algunes de les novetats que comporta aquest nou any. Una petita pista… tornarem a viatjar a través dels nostres sentits.

De part de totes i cadascuna de les persones que formen part de Carner Barcelona, us desitgem un any ple de grans moments amb què seguir sumant experiències i records. Gràcies per acompanyar-nos un any més. Seguim!

Carner Barcelona

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.