Introduïm el Miniature Set

Començar el dia amb una reunió, després un cafè amb amics i acabar la jornada amb una cita especial? Intentar encabir en una bossa de ma totes les teves coses per a un viatge de dos dies? O sortir de casa a las 8:30h i no tornar fins a les 22h?… Us sona alguna d’aquestes situacions?

Com estem al corrent d’aquests reptes que es presenten en el dia a dia, des de CARNER Barcelona volem presentar-vos el nostre nou MINIATURE SET, un bonic I convenient set que sabem que us ajudarà a afrontar totes aquestes situacions. ¡Esperem que us agradi!

UN PERFUM PER A CADA MOMENT DEL DIA: Cada moment del dia demana una essència o una intensitat diferent. Escull els teus tres perfums favorits de CARNER Barcelona i, utilitza’ls segons els teus plans!

VIATJA LLEUGER: Fer una maleta és el tràmit més pesat abans de disfrutar d’una escapada de cap de setmana. No us sembla? Els equipatges de ma sembla que cada cop son més petits… Volem que sempre portis amb tu el teu perfum, per aquest motiu, la nostra versió en format mini és simplemente perfecte per a viatjar lleuger. Bon voyage!

NON-STOPPERS: Sovint pensem que els diez haurien de tenir 25 hores; sortim de casa abans de que surti el sol y tornem ben entrada la nit. Feina, estrés, els deures diaris… Però sempre amb la teva botella MINIATURE del teu perfum favorito de CARNER Barcelona a ma per a sentir-te refrescada i mostrar la teva millor versió en cada moment.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.