Obertura de la botiga insígnia de Carner Barcelona

És ben cert quan es diu això de “tingues cura amb allò que desitges”, després d’una dècada usant la ciudad de Barcelona com una de les nostres principales fonts d’inspiració, no podiem imaginar una millor manera de celebrar-ho que fent realitat un dels nostres majors somnis; homanetjar la ciutat inaugurant la botiga insígnia de Carner Barcelona a la zona més exclusiva de la Ciutat Comptal.

Estem emocionats d’anunciar, que ha nascut un nou nadó a la ciutat!

La botiga opcupa un espai en un edifici protegit que, a dia d’avui, conserva l’estructura original d’arquitectura Catalana tradicional. El nostre objectiu era crear una atmòsfera que convidés a entrar y relaxar-se, a través de les seves parets d’obra vista banyades de blanc i sostres voltats, que transmetés l’essència de l’esperit vibrant i l’actitut desenfadada de la gent de la costa mediterrània.

Hi ha tantes coses que ens agraden d’estar en el barri de l’Eixample i al costat de Passeig de Gràcia. L’avinguda és un muse en sí; La Pedrera, La Casa Batlló, La Casa Lleó Morera… Tanta història en tan sols 1,5km!

I què ens dieu de la gastronomia? Ens encanta començar el dia amb un esmorzar tranquil a Jaime Beriestain o disfrutar d’un còctel d’autor a la tranquil·la terrassa de l’Hotel Alma al final del dia.

Passeig de Gràcia també és el paradís dels amants de la moda, algunes de les marques, tant nacionals com internacionals. estàn aquí; Loewe, l’exclusiva botiga multimarca Santa Eulàlia, o la joieria única Bagués-Masriera entre moltes altres.

Perfum D600 a Passeig de Gràcia

Amb l’obertura de la nostra boutique, estem oferint una nova experiència a tot aquell que visita el centre de la ciutat. Volem convidar a tot aquell que entri, a submergir-se en el meravellós món de Carner Barcelona. Volem que connectis amb el nostre ADN i sentis la veritable inspiració que hi ha darrera de cadascuna de les nostres creacions mentres disfrutes d’una experiència olfactiva complerta.

Mediterranean Collection & Fresh Collection exposades a la botiga de Carner Barcelona

Esperem veure’t ben aviat!

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.