PRESENTACIÓ DE LA HOME COLLECTION

Des de Carner Barcelona volem oferir una experiència sensorial completa i és per això que hem ampliat enguany la nostra gamma de productes amb nostres acabades d’estrenar Home i Body Collection.

Avui volem presentar-vos la Home Collection que hem tingut el plaer de desenvolupar conjuntament amb Cristina de Trucosparadecorar.

La col·lecció consta de dos difusors i dos esprais de la mateixa aroma, dues aromes desenvolupades especialment per a perfumar els espais com la casa.

El primer és CASA IBIZA, una olor molt mediterrània i fresc amb la figuera com a protagonista i CASA MAR, una aroma molt marina i cítric.

Cristina, com a experta en l’àrea de la decoració i l’entorn de la casa ens va ajudar amb insights de mercat per a acabar de desenvolupar el nostre llançament.

El que volíem sens dubte era que fora un element decoratiu, que tingués un component estètic, donant-li un toc de color a la casa amb aquests flascons XL color turquesa i que per descomptat tingués un perfum amb molta durada.

Estem molt orgullosos de la recepció que ha tingut aquest nou llançament i de formar part, també ara, de les llars dels nostres clients. Un producte de qualitat, d’olor única, durador i molt fidel a la nostra marca que transmet la cultura del mediterrani i la filosofia de la nostra marca. Descobreix-la en la nostra pàgina en línia www.carnerbarcelona.com, en nostra flagship store i també en els nostres diferents punts de venda a tot el món.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.