Propòsits pel Nou Any

Aquí estem un cop més, amb un nou any (i dècada!) per davant. Nous projectes, nous somnis, noves experiències i aventures per viure … Aquest és el moment perfecte per escriure en un full quins son els teus propòsits i objectius per als propers 366 dies.

Aquí us deixem alguns dels propòsits que l’equip de Carner Barcelona ha afegit al seu llista i que creiem que val la pena compartir amb vosaltres:

Més temps per mi: Tots tenim les nostres coses del dia a dia i socialitzar sempre és divertit però… Al final del dia, no et passa que trobes a faltar el silenci? Aquell moment de pau, només per tu? Aquest és el nostre pla ideal; omple la banyera amb aigua calenta, encén unes espelmes perfumades i submergeix-te en ella, tan sols 20 minuts, un cop per setmana. La manera perfecta de desconectar per reconectar!

Llegir més: Llegir és sovint l’assignatura pendent, sembla que sempre hi ha quelcom més emocionant a fer abans d’agafar un llibre però, quan ho fas… Mare meva, hi ha escriptors que tenen l’habilitat innata de transportar-te a una altre realitat i això és, simplement, impagable. Sabies que el nostre perfum RIMA XI, escrit per G.A. Bécquer, és un homenatge al poema favorit de la nostre fundadora?

Transmetre més amor: En aquests temps que ens han tocat viure, creiem fermament que necessitem expressar més vibracions positives, més gratitud i tractar de tenir sempre una bona paraula per a tothom, sense importar de qui es tracti; la teva mare, un amic, o algú que es creua pel teu camí un dia, de manera casual. Aquest 2020 definitivament volem més abraçades… y ¡BESOS:)!

Tenir més autoconfiança: Per tal de transmetre més amor, hi ha un pas previ que és, tenir major autoestima. Ningú és perfecte, y tots som especials a la nostra manera. Tots portem un LATIN LOVER dins!

Passar més temps amb la família y amics: Llargues converses al voltant d’una taula, rient i gaudint d’un bon vi de la terra, tan senzill com això. I és precisament això el que fa que la cultura Mediterrània sigui tan especial, i el que ens va inspirar a crear BO-BO. La essència d’allò que realment som, i que no podem permetre que les nostres vides frenètiques ens robin. De manera que… Passem més temps de qualitat junts!

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.