Setembre a Barcelona

El setembre ja és aquí i deixem les vacances enrere. Però això no vol dir que la diversió s’hagi acabat; el temps continua sent increïble, els dies són llargs i Barcelona està més activa que mai! Concerts, exposicions d’art, festivitats … Gaudim de “la rentrée” !!

Una terrassa per a qualsevol moment del dia: un esmorzar tranquil en un jardí amagat al cor del centre de la ciutat, un afterwork amb vistes panoràmiques … Qualsevol excusa és bona per aprofitar al màxim el clima ideal d’aquest període de l’any. Ja hem compartit una llista d’algunes de les nostres terrasses preferides, de manera que aprofiteu al màxim el dia des de la sortida del sol fins a la posta de sol. Descobriu la nostra selecció  aquí.

Música en directe en alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat natal de Gaudí:

Portes obertes de La Diada: espais emblemàtics de Barcelona obren les seves portes al públic per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre. El MNAC, el Born Centre Cultural o el Palau Güell són només un exemple dels espais que tindran accés gratuït aquest dia. .

Maspons’ Night at MNAC: el Museu d’Art Nacional de Catalunya homenatja el fotògraf el 3 de setembre a les 20 hores, coincidint amb l’exposició completa, aquesta nit el museu celebrarà una nit de portes obertes que inclourà un concert de jazz al recinte oval de 21.00 h i projecció a la intempèrie de la pel·lícula “Visages Villages”. Ah, i per descomptat, hi haurà una oferta gastronòmica completa per convertir aquesta zona en un entorn únic.

Picasso, la mirada del fotògraf: L’exposició Picasso, Photographer’s Gaze ofereix una immersió a l’univers de Pablo Picasso mitjançant la fotografia, una forma d’expressió versàtil que produeix imatges tan diverses que posseeixen totes les facetes d’un creador que és alhora autor, model, testimoni i espectador de la seva obra i vida.

Per tancar l’exposició, el 12 de setembre, la comissària de la mostra, Violette Andrés i el fotògraf francès Bernard Plossu es reuniran per reflexionar sobre l’exposició i dialogar amb el director del Museu Picasso, Emmanuel Guigon, sobre com perceben els fotògrafs l’art a través de la lent i viceversa. Es tracta d’una activitat de portes obertes i gratuïta, molt recomanable !!

Mostra de Vins i Cava: el festival La Mercè de Barcelona comptarà enguany, del 20 al 24, la 39a edició de la mostra catalana de vins i caves. Aquesta és l’oportunitat perfecta per tastar vins i caves de diferents cellers de la regió catalana. Amb una nova ubicació aquest any, a la Ronda Sant Antoni, els visitants podran degustar una àmplia gamma de vins i caves i conèixer més sobre la seva cultura del vi mitjançant un programa de presentacions i tastos guiats.

Jazz & Food: com a aperitiu al Festival de Jazz, es celebrarà una fantàstica festa al Moll de la Fusta. Dotze hores de música combinades amb una espectacular aventura gastronòmica. Menja, beu, balla i gaudeix de bona música. Es tracta de Jazz & Food, la proposta innovadora del Festival Internacional de Jazz de Voll-Damm de Barcelona que tindrà lloc el proper dissabte 28 i les entrades és totalment gratuïta.