Staycation a Barcelona

Gaudir de la teva ciutat durant l’estiu pot ser tan divertit com voltar pel món! I això és jutament el que defineix la paraula “staycation”.

Aquest estiu, ens quedarem a Barcelona per rebre a tot aquell que ens vingui a visitar a la nostre flagship al cor de la ciutat i, en el nostre temps lliure, gaudirem i viurem intensament la nostre estimada ciutat! Et vols unir? Aquí et deixem alguns dels nostres plans:

Fica’t a la pell de Gaudí i crea el teu propi “trencadís”: Aprèn a usar les eines i crea el teu propi mosaic a l’estil Gaudinià; “el Trencadis”. Pots decorar el marc d’una foto, una salamandra, un cor, un peix, un elefant… Tot val! La base de la decoració dels objectes és la fusta. Sent l’esperit de Gaudí en una atmosfera relaxada, amb el seguiment d’un artesà professional.

(Un)censored bike tour & tapas: Pedala per Barcelona! Començant pel barri gòtic, seguit del Born i la Barceloneta. Gaudiràs d’alguns dels edificis més icònics i les joies amagades del casc antic, i gaudiràs de la increïble gastronomia local en alguns dels millors bars de la zona.

Dissenya les teves pròpies espardenyes: Descobreix aquesta antiga tradició i com ha passat de ser una professió de i per a la gent més humil a convertir-se en una de las majors tendències en moda de calçat a dia d’avui. Escull el color i la mida, els cordons, els fils i el tipus de puntades. Un cop ho hagis fet, podràs gaudir del procés en viu i te t’emportaràs les teves pròpies (i més personals) espardenyes.

La Barcelona de Picasso: Segueix les passes de Picasso explorant el casc antic de Barcelona i submergeix-te en el món del famós artista i la seva vida com a jove pintor. Descobreix les persones i llocs que el. Varen inspirar a l’hora de crear i que parlen de les històries que hi ha darrera de cada obra. Des de la seva primera peça fins al període del Cubisme, un dels moviments més importants de tots els temps. A més de profunditzar en la vida de Picasso, aprendràs sobre artistes contemporanis como Dalí, Miró i Gaudí. Com a traca final del dia, visitaràs un centre privat d’art en una casa modernista del segle 19, farcida d’obres d’alguns dels artistes emergents més increïbles.

Una posta de sol navegant: Quan baixa el sol, és moment de descobrir Barcelona vestida dels colors més meravellosos. Gaudeix de la vista dels darrers rajos de sol a bord d’un veler, amb una copa de cava un aperitiu. Escapat del soroll de la ciutat i deixa’t portar!

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.