Quan el sol cau a Barcelona

Tant com si es queda a Barcelona durant l’estiu o estigui planejant una visita a la ciutat natal de CARNER en aquestes vacances, alguns dels edificis més emblemàtics tenen el millor pla perquè gaudeixi de la ciutat després que es posi el sol.

La Pedrera Jazz:

Del 7 de juny al 14 de setembre.

La Pedrera es converteix en l’epicentre del jazz durant les nits d’estiu a Barcelona. La nit comença amb una visita gratuïta a l’àtic, conegut com l’àtic de les balenes per la seva semblança amb l’esquelet d’una balena, seguit d’una beguda en el terrat, un lloc emblemàtic que el convida a experimentar l’arquitectura, la nit, la ciutat i la musica.

Més informació: La Pedrera Jazz

Festival de cinema a l’aire lliure al Castell de Montjuïc:

Del 28 de juny al 2 d’agost.

Algunes de les millors pel·lícules de tots els temps per a gaudir a l’aire lliure, en els bells jardins del Castell de Montjuïc.

Cada sessió va acompanyada d’un concert i un curtmetratge. I … inclou “La Sala Montjuïc xiringuito”, que ofereix plats locals ecològics, acabats de fer i absolutament deliciosos.

Et ve de gust una visita guiada per aquest magnífic lloc, gaudint de les vistes de la ciutat abans de veure una bona pel·lícula a l’aire lliure? Bé, ara pots! Abans que comenci la pel·lícula, pot gaudir d’una visita guiada realment única pel castell de Montjuïc per a aprendre més sobre la seva història. Durant el recorregut, tindrà l’oportunitat de detenir-se i contemplar Barcelona des dels diferents punts de vista.

Més informació: Sala Montjuïc

 

Nits màgiques a la Casa Batlló:

Del 3 de juny al 3 de novembre.

Una altra obra mestra de la ciutat creada per Gaudí, ofereix aquest estiu una sèrie d’actuacions musicals acuradament seleccionades acompanyades d’una beguda en el cim de la Casa Batlló. Flamenc, jazz, soul, rumba… Un estil diferent cada nit fins al 3 de novembre!

Si ets un amant de l’arquitectura, descobreix la llegenda de Casa Batlló amb una SmartGuide de realitat augmentada.

Més informació: Nits Màqgiques a la Casa Batlló

 

Nits amb Ritme:

Del 14 de juny al 30 d’agost.

La Casa Terradas obrirà les portes del seu terrat tots els divendres amb concerts nocturns. Vibri amb música en viu mentre gaudeix d’una beguda gratis amb una de les vistes més espectaculars de la ciutat.

L’activitat inclou l’accés a l’exposició actual per a gaudir d’un recorregut per la història i el simbolisme d’un dels monuments més paradigmàtics del modernisme català.

Més informació: Nits amb Ritme