Els diumenges durant l’hivern a Barcelona

Barcelona té el clima més excepcional, fins i tot a l’hivern pots gaudir de l’aire lliure gaudint del sol i d’un clima càlid. Els diumenges sempre són excel·lents per a fer plans amb amics i familiars, visitar un museu o fer un vermut, o simplement caminar … Qualsevol cosa és una bona excusa per a sortir!

Des de Carner Barcelona, volem compartir amb vosaltres un parell de plans de diumenge que no et pots perdre si visites la nostra ciutat aquest hivern:

Plensa i vermut en el Pulitzer:

MACBA, el museu d’art contemporani més rellevant de Barcelona, alberga una exposició que mostra les obres de Jaume Plensa des dels anys 80 fins al present. Un viatge que mostra el diàleg que té lloc entre les obres que representen la figura humana i les abstractes.

 

Foto de  El País

L’artista català, considerat, sobretot, un escultor, encara que el seu procés creatiu ha inclòs múltiples disciplines, aborda el seu treball no per a crear objectes, sinó per a desenvolupar relacions que englobin a tots. Plensa ha dit sovint que l’escultura és la forma ideal de plantejar problemes. Firenze II (1992), el treball que marca l’inici de l’exposició de Plensa en el MACBA, és un gran signe d’interrogació recolzat contra la paret.

Aquesta exposició individual de Jaume Plensa en el MACBA ofereix una visió general de l’obra d’un dels escultors catalans amb el perfil internacional més ampli. Guardonat amb el Premi Nacional d’Arts Visuals de la Generalitat (1997), el Premi Velázquez d’Arts Visuals del Ministeri d’Educació i Cultura (2013) i el Premi Ciutat de Barcelona (2015), entre altres, és reconegut mundialment per les seves obres públiques. en ciutats com Chicago, Londres, Mont-real, Niça, Tòquio, Toronto i Vancouver.

Han passat vint-i-dos anys des de l’última vegada que es va exhibir la seva obra en un museu català, per la qual cosa aquesta és definitivament una oportunitat única, i un gran pla per a gaudir un diumenge al matí!

Com sona gaudir d’un bon vermut sota el sol per a acabar el matí? Sí, sabem que és hivern, però … El terrat de l’Hotel Pulitzer està oberta tot l’any, on podrà degustar un aperitiu, amb una manta (si és necessari), juntament amb les millors sessions de DJ.

 

Aquest és un pla increïble per a tots, inclosos els nens. Temps en família, temps de qualitat per a tots, perquè, no és vital inculcar la nostra mateixa passió per l’art, als més petits de casa? Ah, The Pulitzer també ha creat un aperitiu molt especial només per a ells, un “vermutet” (mini-vermut) que consisteix en una petita safata amb patates fregides, olives (sense os) i un jsuc de fruites. Els encantarà!

El Museu de la Xocolata i Brunch en Cecconi:

Hi ha algú que no estima la xocolata? L’antic monestir de Sant Agustí, en la zona del Born, alberga el museu més ric de la nostra ciutat, el Museu de la Xocolata. Un edifici dedicat a portar als visitants a un viatge a través dels orígens de la xocolata: la seva arribada a Europa, la seva difusió com un element entre el mite i la realitat, les seves propietats medicinals i el seu valor nutricional, i relaciona la tradició amb el futur i forma part de la nostra imaginació col·lectiva.

 

Tots els diumenges, el museu ofereix diferents activitats i tallers tant per a nens com per a adults, on els visitants poden gaudir d’un matí molt dolç, deixant que els seus sentits viatgin lliurement amb l’aroma i el sabor captivadors de la xocolata.

Després de la visita et pot entrar gana, però no et preocupis! El millor brunch de Barcelona està a sol 5 minuts a peu. Cecconi’s,, és un restaurant italià clàssic modern en l’edifici del famós Soho House Club. Aquest és en realitat l’únic restaurant d’aquest club privat, obert per a no membres. El brunch bufet els diumenges, que se serveix de 12 a 17:00h, és simplement espectacular. La pasta feta a mà, els mariscs i els plats del nord d’Itàlia amb els millors ingredients, són algunes de les opcions que s’ofereixen per a delectar el teu paladar.