THE SUMMER JOURNEY, un diari olfactiu dels nostres estius mediterranis

Estimat diari,

Ja compto els dies per gaudir de nou de l’estiu mediterrani. Com cada any, passarem unes setmanes prop del mar, entre família i amics.

Començarem el nostre dia esmorzant en família. Sucs fets a partir de les taronges del nostre arbre i pa recentment fet al forn. La seva olor càlida i agradable acompanyarà les nostres primeres converses del dia.

Ens vestim amb els nostres vestits de bany i ens anem directes a la platja. Allà passem tot el matí, entre sorra, roques i ones infinites que omplen de sal la nostra pell i cabell. El sol ens bronzeja alhora que riem, parlem o, simplement, ens relaxem.

És hora de l’aperitiu! Tornem a casa, on ens refresquem bevent gasosa amb llimona mentre preparem una paella. Sota una parra, gaudim de la fi d’un matí en família amb olor de sal, bergamota, cassís i gessamí.

 

Sal y Limón Carner Barcelona

 

Després d’una merescuda migdiada, agafem les nostres bicis i baixem fins a la pista de tennis. Allí, entre pins verds i sota un cel blau, ens esperen els nostres amics per a una tarda de riures al so de la pilota contra les raquetes i el sòl. Les nostres tardes fan olor de neroli, a acords marins barrejats amb taronja i bergamota.

 

Tennis Club Carner Barcelona

 

Avança la tarda i, després d’una dutxa refrescant, conduïm fins al poble per passejar junts mentre el sol va amagant-se a poc a poc, donant pas a una lluna plena de to lleugerament vermellós que il·luminarà la resta de la nostra nit.

Passegem, sopem i prenem unes copes mentre gaudim de llargues converses. Encara que l’ambient és relaxat i no tenim pressa, la nit és cada vegada més curta i fa olor de gessamí, magrana i almesc.

 

Super Moon Carner Barcelona

 

La lluna il·lumina les ones de la mar. Hipnotitzada davant aquesta relaxant vista, respiraré profund i pensaré que són aquests moments i aquestes olors els que recordaré durant l’any, mentre compto de nou els dies per a tornar a gaudir-los.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.