Un pot ser genial, dos són únics

Un pot ser genial, dos són únics. La història ha demostrat que quan el talent de dos individus s’uneix, la màgia succeeix. En Carner Barcelona treballem contínuament per a sorprendre els nostres clients i un dia ens qüestionem … Com cada individu, cada fragància Carner té el seu propi encant característic i una personalitat captivadora, llavors, què succeeix si fusionem els nostres perfums? Obtindrem el mateix resultat que quan dos talents s’uneixen? Després de mesos de recerca, ens enorgulleix llançar finalment cinc fusions guanyadores, , cinc aromes úniques que convidem a provar i gaudir. A més, li convidem a usar la seva creativitat i crear la seva pròpia aroma personal combinant dues dels nostres perfums.

Segurament sabrà quant art i cultura, en totes les seves expressions, sempre han inspirat les nostres aromes, per aquesta raó, avui volem retre homenatge a algunes de les parelles que ens han mogut, d’alguna manera o una altra, amb el seu art.

Pintura / Frida Kahlo & Diego Rivera

Probablement una de les parelles més cèlebres en la història de l’art visual. Firda i Diego es van conèixer per primera vegada quan ell estava treballant en un mural en l’Amfiteatre Simón Bolívar de l’Escola Nacional Preparatòria”. Després d’algunes trobades casuals i reunions, Frida va decidir visitar a Diego per a mostrar-li les seves pròpies obres. Diego estava realment sorprès pel seu talent i van començar a veure’s cada vegada més sovint. D’aquesta mútua admiració va florir l’amor.

Malgrat els constants alts i baixos, la seva relació personal clarament va interferir en els seus respectius treballs. Quan Frida va morir en 1955, Diego va dir:

“M’he adonat que el meu amor per Frida ha estat el més meravellós que he experimentat en la meva vida”

En la patalla / Fred Astaire & Ginger Rogers

Sabies que el primer company de Astaire en l’escenari era la seva germana? Van començar a ballar junts a principis de 1900 en Vaudeville. La seva primera aparició en una pel·lícula va ser en 1933, assumint un petit paper en la pel·lícula Dancing Lady, protagonitzada per Clark Gable i Joan Crawford. Mentre Rogers va fer la seva primera aparició en una pel·lícula curta de 1929, després va realitzar pel·lícules Pre-Code amb Warner Brothers Pictures com 42nd Street i Gold Diggers de 1933.

Va ser en 1933 quan Astaire i Rogers van fer la seva primera escena junts en la pel·lícula Flying Down to Rio, on l’estrella principal era Dolores Del Rio.

A l’any següent, la parella artística va realitzar la pel·lícula musical The Gai Divorcee; Aquest va ser el seu primer paper protagonista conjunt i la pel·lícula també va comptar amb la clàssica cançó de Col·le Porter “Night and Day”. La cançó “The Continental” de la pel·lícula va ser un èxit i també va ser la primera cançó a guanyar el Premi de l’Acadèmia a la Millor Cançó Original en els Premis de l’Acadèmia de 1934.

Definitivament una de les parelles de ball més rellevants de la història del setè art. Qui no recorda els seus mítics “Cheeck to Cheeck” o els seus divertits espectacles còmics com “Pick Yourself Up”. La seva unió artística els va impulsar a la fama. Una parella revolucionària que va brillar en el gènere musical, combinant les seves habilitats de ball i actuació magistralment.

Katharine Hepburn els va descriure així: “Ella és sensualitat, i ell és elegància”.

Músics / Tony Benett & Lady Gaga

L’estranya parella per a molts, però un dels duetos més aplaudits dels nostres temps. En 2015, Lady Gaga va decidir que era el moment adequat per a retre homenatge a l’estil de la vella escola de negocis d’espectacles que recreava les grans sortides del Tin Pa Alley. I ella no ho va fer sola, Tony Bennett, un de les icones més rellevants d’aquest període daurat, va estar al seu costat per a representar, en una sèrie de concerts molt exclusius, com Cheek to Cheek.

Moda / Elsa Schiaparelli & Salvador Dalí

Pintor i dissenyador de moda d’alta costura no només van ser amics en la dècada de 1930, sinó que també es “van utilitzar” entre si com a font d’inspiració.

Elsa i Dalí van començar a treballar junts en 1934, una època inestable a París. Els seus esperits innovadors es van materialitzar en bates, accessoris, joies, objectes, dibuixos, pintures i fotografies, que revelen la seva relació de disseny directe.

Dalí va veure la llagosta com una criatura sexual, pels seus efectes afrodisíacs i els seus misteriosos òrgans sexuals. Va representar aquest element en moltes de les seves creacions i el dissenyador italià va crear un exquisit vestit de gala inspirat en el surrealisme de Dalí amb una enorme llagosta “Daliniana” pintada en la entrecuixa.