5 Museus famosos que pots visitar de forma virtual des de casa

Estem vivint moments de profunda incertesa i canvi. És el moment de parar, reflexionar i afrontar aquests dies a casa de la manera més positiva. Tots estem junts en això de manera que, des de Carner Barcelona, et volem animar amb una selecció d’alguns dels museus més bonics del món que estan oferint increïbles visites virtuals per què els gaudeixis des de la comoditat del teu sofà.

Dóna’t una volta i pren-te el temps que necessitis per admirar totes les pintures, escultures i artefactes. A gaudir!

Museo Thyssen-Bornemisza (Madrid): Visita l’exposició permanent, la preciosa exposició dedicada a Balenciaga o descobreix el surrealisme de Dalí a través del seu microsite.

Louvre Museum (París): Entra en el perfil d’Instagram del museu per a aprendre sobre algunes de les peces d’art més rellevants. A més, al seu web, trobaràs tres tours virtuals!

British Museum (Londres): L’icònic museu britànic permet als visitants fer un vol pel Gran Ari sense sortir de casa, i admirar la Pedra de Rosetta o les mòmies egípcies. També trobaràs centenars d’artefactes en el tour virtual del museu.

Guggenheim Museum (New York): L’eina “Google’s Street View” permet als visitants passejar-se per la famosa espiral del museu des de casa. Descobreix les increïbles peces Impressionistes, Post-Impressionistes, Modernes i Contemporànies del museu americà.

Van Gogh Museum (Amsterdam): Admira les obres d’art d’aquest enginyós i tràgic artista. Aquest museu guarda la major col·lecció de Vincent van Gogh, incloent més de 200 pintures, 500 dibuixos, i més de 750 cartes personals.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.