Amor i respecte pel nostre entorn

El Mediterrani és la nostra principal inspiració. El respecte i la cura del nostre entorn és una de les nostres prioritats i per això duem a terme accions que contribueixin a continuar oferint sempre la millor qualitat sent respectuosos amb l’entorn que ens envolta.

 

Sostenibilitat Carner Barcelona

 

En primer lloc, apostem per produir els nostres perfums d’autor confiant en la feina d’artesans locals amb què compartim els nostres valors de sostenibilitat.

Els nostres perfums són vegans, no testats en animals i els seus ingredients provenen de programes ètics dissenyats per donar suport a les comunitats locals.

Les nostres fórmules són 100% lliures de sulfats, parabens i ftalats en els productes que formen part de la nostra Body Collection.

Un dels aspectes més reconeguts en el disseny dels nostres perfums és el tap de fusta que acompanya l’ampolla de cadascuna de les nostres fragàncies. La nostra fusta procedeix de boscos europeus sostenibles.

Finalment hem dit adéu al plàstic; hem substituït la cel·lofana de plàstic que utilitzem a l’empaquetat dels nostres perfums per film compostable, fet amb recursos renovables.

 

Rock Star Carner Barcelona

Tu també ens pots ajudar a ser més sostenibles:

  • Un cop acabis el teu perfum Carner Barcelona, ​​tornans el tap, li donarem una segona vida! Envia-ho a la nostra flagship store (Diputació, 266 local 2, 08007 Barcelona) i rep una sorpresa com a agraïment.
  • A la nostra botiga de Barcelona també podràs emplenar els teus productes de la Body Collection, així disminuïm junts el consum de plàstic.

Volem continuar gaudint de les millors essències inspirades en un entorn natural únic com el Mediterrani, mentre cuidem i construïm un món més respectuós i net per a tothom.

Un diari per aquells enamorats dels perfums. Un diari inspirat en llocs bonics i essències increïbles, així com ho senten i transmeten el perfums Carner Barcelona.